Onko Lendo edullisin laina?

Lendo tarjoaa lainanhakijalle lainanvälityspalvelun. Yhdellä lainahakemuksella asiakas voi saada useita lainatarjouksia vakuudettomista lainoista eri rahoittajilta, jotka ovat Lendon yhteistyökumppaneita.

Lendo on toiminut Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Se on Pohjoismaissa johtava lainanvälityspalvelu ja sen omistaa Schibsted mediatalo.

Lendon kautta lainanhakija voi rahoitustarpeestaan riippuen hakea erilaisia lainamuotoja. Vakuudettomia lainoja ovat esimerkiksi autolaina, remonttilaina ja pikalaina. Lainalla on mahdollista yhdistellä myös muita asiakkaan aikaisemmin ottamia lainoja, jotta lainanhoitokulut pienenevät. Yrityslainaa vakuudetta voivat hakea niin uudet kuin pitkään toimineet yritykset.

Yksityisasiakkaat voivat hakea Lendon kautta laina 500-50 000€. Takaisinmaksuaikaa näihin lainoihin voi saada jopa 15 vuotta. Yritysasiakkaat voivat hakea 2000-50 000€ lainaa 1-24 kk maksuajalla.

Se, millaisella korolla pankit ja rahoittajat myöntävät lainaa, riippuu mm. millaista lainaa ja millaisella maksuajalla lainanhakija hakee ja lainanhakijan maksukyvystä.

Lainanhakukaavake löytyy Lendon verkkosivuilta. Kun kaavake on täytetty ja lähetetty, rahoittajat lähettävät lainanhakijalle luottotarjouksen yleensä viimeistään parin päivän sisällä. Rahoitustarjouksiin lainanhakija voi tutustua omilla sivuilla, joihin hän pääsee kirjautumaan Lendon verkkosivuilta. Kun asiakas löytää sopivan lainatarjouksen, hän voi hyväksyä sen ja tehdä lainasopimuksen kyseisen tarjouksen tehneen rahoittajan kanssa.

Lendo tarjoaa myös lainaneuvontapalvelua ja lainanneuvojiin on mahdollista olla yhteydessä Lendon asiakaspalvelun aukioloaikoina puhelimitse. Myös muina aikoina on mahdollista lähettää asiakaspalveluun sähköposti tai verkkoviesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *