Nopsalaina

Tarvitsetko 3000 euron lainan esimerkiksi remontointiin tai muuhun suurempaan menoerään? Nopsalainalta voit saada lainapäätöksen jopa 15 minuutissa, joten täytä vain lainahakemus, ja saat pian tarjouksen.

Nopsalaina myöntää 500 – 6000 euron suuruisia kulutusluottoja, joiden maksuaika on 6 – 72 kuukautta. Lainan korko on vähintään 9% lainasummasta, ja sen päälle lisätään vielä asiakaskohtainen marginaali. Jos otat 3000 euron luoton 12 kuukauden maksuajalla, Nopsalainan keskimääräisessä esimerkkitapauksessa kuukausierän suuruus on 303 euroa. Kuukausieriin sisältyvät kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja sopimusmaksu. Tässä tapauksessa luotolle tulisi siis kuluja yhteensä 636 euroa.

Nopsalainan asiakkaan tulee olla vähintään 22-vuotias luottokelpoinen henkilö, joka on Suomen kansalainen tai jolla on Suomeen voimassaoleva oleskelulupa. Lisäksi edellytetään, että hakijan nettotulot ovat viime kuukausina olleet vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tulot on todistettava esimerkiksi palkkakuitin tai tiliotteen avulla. Lainaprosessi nopeutuu, jos toimitat tulotodistuksen jo lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä. Voit toimittaa tulotodistuksen sähköisesti.

Voit tehdä lainahakemuksen helposti Nopsalainan Internet-sivuilla, puhelimitse tai Nopsalainan toimipisteessä Helsingin Kampissa. Varaudu ilmoittamaan hakemuksessa tietoja työpaikastasi, tuloistasi ja aikaisemmista veloistasi.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Saat lainatarjouksen ja sinulle kerrotaan, edellytetäänkö sinulta vielä joidenkin dokumenttien lähettämistä. Lainasopimuksen teko käy helposti, sillä sen voi allekirjoittaa sähköisesti. Sähköisen allekirjoituksen voi tehdä useimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Koko lainanhakuprosessin voi siis hoitaa Internetin välityksellä – kirjeitä tai konttorissa asiointia ei tarvita. Halutessasi voit kuitenkin käydä allekirjoittamassa lainasopimuksen myös Nopsalainan toimipisteessä Helsingissä.

Lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa. Jos maksuvaikeudet yllättävät, asiakaspalvelun kanssa voi sopia uudesta maksuaikataulusta. Asiakas voi tarpeensa mukaan siirtää vain yhtä eräpäivää tai sopia uudelleen koko maksuaikataulun. Ilman kustannuksia voi lykätä eräpäivää hieman tai pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Koko maksuaikataulun muuttamisesta tulee kuitenkin kustannuksia.

Nopsalaina on osa virolaislähtöisen Bigbank AS:n Suomen sivuliikettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *