LHV

AS LHV Pank on virolainen investointi- ja talletuspankki. Yhtiö toimii Suomessa ja Baltian maissa, ja sillä on yli 140 000 asiakasta. LHV on toiminut Suomessa vuodesta 2010 asti.

Voit saada LHV:lta 3000 euron kulutusluoton, mutta tarjolla on myös pienempiä ja suurempia luottoja. Pienin mahdollinen laina on 1000 euroa ja suurin 6000 euroa. Maksuaikaa luotolle saa 12 – 36 kuukautta. LHV on vastuullinen luotontarjoaja ja myöntää vain lainoja, jotka hakija pystyy pankin arvion mukaan maksamaan takaisin.

Tee lainahakemus LHV:n Internet-sivuilla. Parhaimmillaan voit saada esipäätöksen jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä, jos hakemuksesi täyttää tietyt kriteerit. Muut hakemukset käsitellään manuaalisesti, jolloin esipäätöksen lainasta saa seuraavana arkipäivänä.

Tarvitset lainahakemusta varten tietoja muun muassa tuloistasi ja aikaisemmista veloistasi. Lisäksi sinulta voidaan pyytää erilaisia liitteitä, jotka ilmoitetaan esipäätöksessä. Tuloista ja aikaisemmista veloista riippuen LHV voi pyytää esimerkiksi palkkalaskelmaa, eläkepäätöstä tai veroilmoituksen erittelyosaa. Voit toimittaa liitteet postitse, sähköpostilla tai faksilla. Lainan hakijan on oltava täysi-ikäinen, ja häneltä edellytetään säännöllisiä tuloja ja luottokelpoisuutta.

Lainan kuluihin kuuluu 9,9 – 14,9 prosentin kiinteä korko, 199 euron järjestelypalkkio ja kuukausittainen 9 euron tilinhoitomaksu. Järjestelypalkkiota ei tarvitse maksaa kerralla, vaan se jaetaan kuukausieriin. Luoton hinta on kuitenkin asiakaskohtainen, joten esipäätöksestä saat selville juuri sinun lainasi hinnan.

Jos hyväksyt esipäätöksen lainatarjouksen, toimita tarvittavat liitteet valitsemallasi tavalla. Luottosopimuksen allekirjoittamisen voit hoitaa sähköisesti, mikä nopeuttaa lainan saantia. Sähköinen allekirjoitus onnistuu useimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit siis halutessasi hoitaa koko lainanhakuprosessin verkossa.

Lainan lyhentäminen tapahtuu kuukausittain, mutta voit tarvittaessa saada lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysohjelmaan voit halutessasi tehdä muutoksia itse internetissä Oma LHV –palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muutoksista voidaan periä kustannuksia. Halutessasi voit ilman lisäkuluja tehdä myös ylimääräisiä lainanlyhennyksiä.

LHV:n lainat ovat aina henkilökohtaisia, eli pankki ei myönnä yhteisvastuullisia lainoja. Kerrallaan voit saada vain yhden lainan, mutta mikäli tarvitset lisää luottoa, sinulla on mahdollisuus saada LHV:lta suurempi laina, joka kattaa sekä uudet tarpeet että vanhan lainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *