Halens Yksityislaina

Halens Yksityislainan kulut ovat selkeitä, sillä avaus- tai kuukausimaksuja ei peritä. Näet heti lainavaihtoehtoja tutkiessasi, paljonko kuukausierän suuruudeksi tulee toivomallasi lainasummalla ja maksuajalla. Saat Halensilta kulutusluottoa jopa 3000 euroa, mutta tarjolla on myös pienempiä summia, myös sadan euron pikkuluottoja.

Maksuajan voit valita itse vapaasti vuoden ja viiden vuoden väliltä. Kaikki laina-ajat ovat saatavilla kaikille lainasummille, joten valinnanvaraa riittää. Lainan kuluja voit vertailla kätevästi Halensin laskurin avulla. Jos otat 3000 euron luoton ja maksat sen takaisin kahdessa vuodessa, kuukausittaisen maksuerän suuruudeksi tulee 163 euroa. Yhteensä maksat siis takaisin 3912 euroa. Vuoden maksuajalla kuukausierän suuruus on 288 euroa ja kolmen vuoden maksuajalla 122 euroa.

Laina maksetaan takaisin tasaerissä kerran kuukaudessa. Halutessasi sinulla on oikeus maksaa laina takaisin maksusuunnitelmaa nopeammin joko kokonaan tai osittain. Nopeammasta maksusta ei peritä lisäkustannuksia.

Voit saada Halens Yksityislainaa, mikäli olet täyttänyt 22 vuotta, asut vakituisesti Suomessa ja saat säännöllisesti työ- tai eläketuloja. Lisäksi tarvitset julkisen lanka- tai matkapuhelinliittymän. Halensin kulutusluottoa ei kuitenkaan voida myöntää henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Luottoa voi hakea vaivattomasti nettihakemuksella. Kätevää on, että saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi – sinun ei siis tarvitse hukata aikaa lainapäätöksen odotteluun! Jos hakemus hyväksytään, Halens lähettää lainasopimuksen postitse allekirjoittamista varten. Saat rahat tilillesi 3 – 7 arkipäivän kuluessa siitä, kun Halens on vastaanottanut allekirjoitetun sopimuksen.

Tulojesi todistamista varten sinun tulee lähettää Halensille kopio viimeisimmästä palkka- tai eläketodistuksestasi tai esitäytetyn veroilmoituksesi erittelyosasta. Dokumenttien lähettämiseen on monta eri tapaa. Voit ottaa dokumenteista valokuvan kamerakännykällä ja lähettää kuvan Halensille tai skannata ja lähettää ne sähköpostin liitetiedostona. Voit myös lähettää ne maksutta postitse tai faksilla.

Lainaansa moitteettomasti lyhentäneille asiakkaille Halens tarjoaa mahdollisuuden lisälainaan tai maksuvapaaseen kuukauteen. Luottoa voi korottaa korkeintaan 3000 euroon asti, ja lisälainaa voi hakea aikaisintaan kuuden kuukauden kuluttua viimeisimmästä lainan nostosta. Maksuvapaan kuukauden voit puolestaan saada kaksi kertaa vuodessa. Voit käyttää maksuvapaan kuukauden, jos olet hoitanut lainanlyhennykset asiallisesti neljän kuukauden ajan. Maksuvapaan kuukauden käyttäminen pidentää laina-aikaa ja lisää hieman lainan korkokuluja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *