Freedom Rahoitus

Tarvitsetko 3000 euron kulutusluoton esimerkiksi asunnon remontointiin, mutta sinulla ei ole tarjota vakuuksia? Hyvä vaihtoehto on hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta. Et tarvitse vakuuksia, ja Freedom Rahoituksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään sopivan lainaratkaisun.

Freedom Rahoitus toimii kulutusluottojen välittäjänä, joten se ei itse lainaa rahaa. Asiantuntemuksensa avulla Freedom Rahoitus voi etsiä edustamiltaan luotonmyöntäjiltä sinulle parhaiten sopivan lainatuotteen. Kun otat yhteyttä Freedom Rahoitukseen, saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka etsii sinulle oikean rahoitusratkaisun. Palvelu on asiakkaille maksutonta.

Pääset alkuun täyttämällä lainahakemuksen Internetissä tai soittamalla suoraan Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun. Mieti valmiiksi, paljonko tarvitset lainaa ja missä ajassa voit maksaa sen takaisin. Lisäksi sinulta kysytään henkilötietojen lisäksi tietoja kuukausituloistasi, työsuhteestasi ja asumismuodostasi.

Freedom Rahoituksen kautta kulutusluottoa hakevan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan. Lisäksi lainojen myöntäjät edellyttävät säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, henkilökohtainen lainaneuvojasi ottaa sinuun pian yhteyttä. Parhaimmillaan voit saada lainatarjouksen jopa samana päivänä.

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea myös paljon muita kuin 3000 euron lainoja, jos rahantarpeesi on sitä suurempi tai pienempi. Kulutusluottovaihtoehtoja on tarjolla 500 eurosta jopa 30 000 euroon asti.

Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa yhteisvastuullisesti esimerkiksi aviopuolison kanssa. Yhteisvastuullinen lainanhaku on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kodin hankintojen tekemiseen, sillä kahdelle hakijalle voidaan myöntää suurempaa lainaa kuin yhdelle.
Myös lainan muut ehdot voivat olla edullisemmat. 30 000 euron lainan hakeminen edellyttää aina kahta hakijaa, yksin hakeva voi saada lainaa korkeintaan 20 000 euroa.

Maksuaikaa voit saada 1 – 12 vuotta. Pitkä laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta lainan kulut ovat luonnollisesti tällöin suuremmat. Voit arvioida sinulle sopivan maksuajan Freedom Rahoituksen lainalaskurin avulla. Jos otat 3000 euron luoton esimerkiksi vuoden maksuajalla, kuukausierän suuruudeksi tulee 265 euroa. Lopullinen kuukausierän suuruus selviää kuitenkin lainatarjouksesta. Sinulle saatetaan tarjota myös hakemaasi lainasummaa pienempää lainaa.

Korkokulujen lisäksi lainasta voidaan veloittaa perustamismaksua ja kuukausittaista laskutusmaksua. Näitä maksuja ei kuitenkaan välttämättä peritä. Lähetä Freedom Rahoitukselle lainahakemus, niin saat nopeasti tietää, millaisella hinnalla voit saada lainaa. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Freedom Rahoitus kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance –ryhmään, joka välittää lainoja myös Ruotsissa ja Norjassa. Ruotsissa yhtiö on toiminut jo vuodesta 2004 asti, ja sen toiminta Suomessa alkoi vuonna 2009. Yhtiön palveluksessa on Pohjoismaissa lähes sata henkilöä, ja sen vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu ja paikallisten lainamarkkinoiden hyvä tuntemus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *