Credit24

Credit24-palvelusta voit hakea helposti ja turvallisesti kulutusluottoa 300 – 3000 euroa. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Kulutusluottoa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa vastuullisesti. Kulutusluoton myöntäminen edellyttää, että hakijan bruttotulot ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Kulutusluotolle saa maksuaikaa 10 – 24 kuukautta lainasummasta riippuen. 300 – 450 euron lainan maksuaika voi olla 12 kuukautta tai vähemmän, 500 – 1500 euron lainan 24 kuukautta tai vähemmän. 1600 – 2000 euron kulutusluoton maksuaika voi olla 10 – 24 kuukautta. 2500 – 3000 euron luottojen maksuaika on aina 24 kuukautta.

Näet Credit24:n lainalaskurista heti, paljonko kuluja haluamasi kulutusluotto tuottaa. Jos otat 3000 euron luoton 24 kuukauden maksuajalla, kuukausittaisen maksuerän suuruudeksi tulee 177,49 euroa. Maksat siis takaisin yhteensä noin 4260 euroa.

Aloita kulutusluoton hakeminen täyttämällä lainahakemus Credit24:n verkkosivuilla. Jos et ole aikaisemmin ollut palvelun asiakkaana, tunnistaudu sen käyttäjäksi verkkopankkitunnusten avulla. Tunnistautuminen on mahdollista tavallisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla. Hakijalla on oltava myös suomalainen matkapuhelinliittymä, mutta numero saa olla salainen tai prepaid-liittymä.

Lainahakemuksen tekeminen ja kaikki siihen liittyvät tekstiviestit ovat ilmaisia. Saat lainapäätöksen välittömästi. Kulutusluoton hakijaa voidaan tulojen varmistamiseksi pyytää toimittamaan kopio palkkalaskelmasta ja esitäytetystä veroilmoituksesta. Tarvittavat dokumentit voi toimittaa sähköpostilla, faksilla tai postitse.

Credit24 tarjoaa Joustolimiitti-palvelua, jonka avulla voit korottaa lainasummaa, muuttaa laina-aikaa tai ottaa lainalle maksuvapaan kuukauden. Palvelun käyttö edellyttää, että olet jo maksanut takaisin osan lainastasi. Credit24:n vanhat asiakkaat voivat saada enemmän joustoa kuin uudet. Voit esimerkiksi korottaa lainaasi, kun olet maksanut moitteettomasti takaisin kaksi maksuerää tai 50% lainasummasta.

Jos haluat maksaa lainasi maksusuunnitelmaa nopeammin, voit järjestää asian Joustolimiitin kautta. Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan lainasi pois kerralla tai lyhentää maksuaikaa.

Credit24 on osa vakavaraista MCB Finance Finland Oy:tä, joka puolestaan kuuluu kansainvälisesti toimivaan MCB Finance Groupiin. Yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittyneellä yhtiöllä on toimintaa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Australiassa. Kulutusluottojen lisäksi Credit24:n valikoimaan kuuluu 50 – 1500 euron pikalainoja ja 300 – 1500 euron express-lainoja, joiden maksuajat ovat pikalainoja pidemmät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *