Aasa

Aasalla on tarjottavana 2000-5000€ suuruinen pikalaina, jota voi hakea aasa.fi-verkkosivustolta. Lainalle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa enintään 24 kuukautta. Vähimmäistakaisinmaksuaika on 6 kuukautta. Lainan hakijan täytyy olla 20 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja oikeustoimikelpoinen jolla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja tai muita tuloja.

Pikalainan kiinteä nimelliskorko on 24,9%/vuosi. Sen lisäksi jokaisesta lainasta peritään 399€ järjestelypalkkiota, joka maksetaan osissa kuukausittaisten lainanlyhennyserien yhteydessä. Aasa veloittaa joka kuukausi 18€ tilinhoitomaksun.

Aasa-kulutusluottoa on mahdollista hakea aasa.fi-verkkosivustolta löytyvällä sähköisellä hakemuskaavakkeella. Poiketen monista muista rahoituspalvelujen sähköisistä lainanhakulomakkeista Aasan hakemuskaavakkeen täyttö ei edellytä aluksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautumista. Asiakkaan tulee täyttää hakemuskaavake, jossa kysytään mm. henkilötiedot, tiedot työstä ja tuloista sekä asumistiedot. Kun asiakas on hyväksynyt sopimusehdot ja lähettänyt hakemuksen, asiakaspalvelu käsittelee sen pikimmiten, jopa saman päivän aikana.

Myönteisen päätöksen jälkeen laina maksetaan asiakkaan tilille ja asiakkaalle lähetetään lainan takaisinmaksua varten lainalanlyhennysohjelma. Asiakas maksaa lainan takaisin joka kuukausi erissä. Eräpäivää voi muuttaa ja jos asiakkaalla on maksuvaikeuksia, hän voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvotella takaisinmaksuaikataulusta. Maksumuistutusmaksut ovat maksuttomia sähköpostilla ja tekstiviestillä lähetettyinä. Paperisista maksumuistutusmaksuista asiakkaalta veloitetaan 5€ maksumuistutusmaksu. Mikäli maksamaton lasku irtisanotaan ja se menee perintään, siitä tulee lisäkuluja asiakkaalle.

Aasa-lainaan liittyvissä erilaisissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun arkipäivisin puhelimella ja chatin kautta. Muina aikoina on mahdollista lähettää sähköpostia tai viesti verkkolomakkeella, joka löytyy aasa.fi-verkkosivustolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *